Menu Vsebina
Domov arrow O Loški dolini arrow Novice-članki arrow Vabilo na kulinarični večer
Advertisement
 
Vabilo na kulinarični večer
VitraLjubezen gre skozi želodec…

Znano je, da se naravne in kulturne dediščine ter nove kraje spomnimo tudi (nekateri predvsem) s kulinariko. V dogovoru z nekaterimi posamezniki in lokalnimi društvi, smo prišli do ideje, da obogatimo poletni večer s slovensko-škotsko kulinariko.

V okviru projekta KRASNO Vas kot gostujoča organizacija mednarodnega projekta Leonardo da Vinci Nature exchange vabimo

v sredo, 11. 07. 2012 ob 19.00 v Gostišče Markovec, Stari trg pri Ložu, na Slovensko-Škotski večer z izbranimi vonji in okusi obeh držav.

V času od 8. do 15. julija 2012 bomo na VITRI gostili skupino 7 udeležencev iz Škotske, ki bodo spoznavali našo naravno in kulturno krajino. V okviru točke CVŽU želimo lokalnim prebivalcem čim bolj približati različne oblike neformalnega izobraževanja ter aktivnega sodelovanja na projektih. V ta namen bo po programu v sredo, 11. junija 2012 potekala zaključena kulinarična delavnica, kjer se bodo tako predstavniki Škotske, kot tudi Slovenije preizkusili v pripravi treh tipičnih jedi svoje domovine.

Vse obiskovalce vabimo na predstavitev dežele naših gostov – Škotske, kateremu bo sledila degustacija slovensko-škotskih jedi ter prijeten poletni večerni klepet.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali po telefonu 041 830 867 do ponedeljka, 9.7.2012.

Vabljeni!

Bojan Žnidaršič, direktor

 
Inspired by made your web.com