Menu Vsebina
Domov arrow O Loški dolini arrow Novice-članki arrow Ocenjevanje za najbolj urejeno vas - naselje 2012
Advertisement
 
Ocenjevanje za najbolj urejeno vas - naselje 2012

dezela-ostrnic-logo.jpgSpoštovane prebivalke in prebivalci občine Loška dolina, JZKT-logo.png

sporočamo Vam, da bo ocenjevanje za

NAJBOLJ UREJENO VAS/ NASELJE V občini Loška dolina

v soboto, 7. julija 2012.

Komisija bo ocenjevala tudi posamezne stanovanjske objekte, zato Vas vabimo, da se prijavite za ocenjevanje najlepše urejene individualne stanovanjske hiše z okolico.

Prijave do vključno 5.7.2012 v TIC Lož, Cesta 19. oktobra 49, T: 081 602 853, E: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , www.loskadolina.info

Tričlanska komisija bo ocenjevala tudi urejenost individualnih hiš in njihove neposredne okolice (dvorišče, zelenice, vrt).

Vabimo Vas, da se prijavite za ocenjevanje najlepše urejene stanovanjske hiše z okolico do vključno 5.7.2012 v TIC Lož, Cesta 19. oktobra 49, tel. št.: 081 602 853, e-pošta: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , vsak dan od 10. do 18. ure.

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani Javnega zavoda za kulturo in turizem grad Snežnik, na TV Oron in v jesenski številki glasila Obrh. Podelitev nagrad bo potekala ob zaključku Pohoda okrog Loške doline, ki bo letošnje leto v nedeljo, 14. oktobra 2012.

Lepo urejeno življenjsko okolje je eden od elementov kakovostnega bivanja, ki med drugim bistveno vpliva na vtise in mnenja obiskovalcev o naših krajih in o nas samih.

Vabimo Vas, da skupaj s sovaščani poskrbite za lepo podobo vaše vasi, še posebej vaških središč in znamenitosti ter uredite svoje zasebne površine.

Rezultate ocenjevanja za NAJBOLJ UREJENO VAS, NASELJE IN INDIVIDUALNO HIŠO V OBČINI LOŠKA DOLINA iz preteklih let si lahko ogledate na spletni strani Društva EN-TRN, fotografske utrinke in rezultate iz leta 2011 pa na spletni strani Javnega zavoda za kulturo in turizem grad Snežnik.

 
Inspired by made your web.com