Menu Vsebina
Domov arrow Politične stranke
Advertisement
 
Kandidati N.Si Nova Slovenija - Kanidat za župana

 

Janez Komidar

 

Vsak človek je zase svet,

čuden, svetal in lep
kot zvezda na nebu ...

Vsak tiho zori,
počasi in z leti,
a kamor že greš, vse poti
je treba na novo začeti.
(Tone Pavček)

Ostrince
Avtor fotografije: Borut Kraševec

Spoštovane občanke in občani Loške doline!

Tudi Nova Slovenija, Krščanska ljudska stranka, začenja novo pot. Pot, ki je za nami, je že skoraj prehojena in zavedamo se, da se podajamo novim obzorjem naproti.

Toda, še preden se podamo na novo pot, obudimo spomine na vse lepe in tudi manj lepe stvari in dogodke, ki jih puščamo za seboj. Vredno se je iskreno vprašati, ali je bilo vse to res potrebno, ali je bilo vse to res vredno in ali je bil cilj pravilno zastavljen? Da, gotovo; za vse to, kar smo si zadali, se je bilo vredno truditi. Nabrali smo si veliko dragocenih izkušenj, prišli do novih spoznanj in ves ta čas zoreli. Danes je naša želja zato še močnejša, naša volja še bolj odločna in trdna, smer naše poti pa jasno začrtana in gotova. Gremo naprej! Vendar ne želimo ustvarjati sveta le zase - na novo pot bi se radi podali skupaj z vami, saj vemo, da le skupaj zmoremo premostiti vse ovire, ki bi nam lahko preprečile dosego zastavljenega cilja.

Nazaj se ne nameravamo ozirati, saj preteklosti ne moremo spreminjati, lahko pa se iz nje učimo in spremenimo ravnanje v prihodnosti. Prav zato želimo hoditi z vami, saj se skupaj odpravljamo prihodnosti naproti. Vsa naša skupna prizadevanja je nujno potrebno posvetiti spremembam za prihodnost, ker le tako lahko nam vsem in naši mladi generaciji zagotovimo lepšo bodočnost ter ji začrtamo pot, po kateri bo lahko samostojno in ponosno zakorakala ter risala svojo lastno.

Pred nami je začetek nove politične poti v občinskem svetu občine Loška dolina. Dosedanje aktivnosti in opravljeno delo sedanje garniture svetnic in svetnikov ter občinske uprave nam niso vtisnile posebnega pečata zadovoljstva, saj je perečih vprašanj v občini ostalo še ogromno. Prav iz teh nerešenih vprašanj črpamo navdih in energijo. Pripravljeni smo žrtvovati svoj čas in naše delo usmeriti v prizadevanje, da se čimprej odpravi razvojna podhranjenost naše občine. Cilj, katerega smo si zastavili, je en sam: da vam s svojim delom omogočimo enake možnosti in boljše pogoje življenja; takšne, kot si jih v resnici tudi zaslužite. Čeprav se radi ozremo po sosednjih občinah ter se primerjamo z njimi, nismo ljudje v Loški dolini  nič manj vredni, nič manj sposobni in predani, pa tudi nič manj delavni, da ne bi zmogli doseči vsakega cilja, ki si ga zadamo. In glede na vsa ta našteta dejstva vemo, da nam bo le skupaj uspelo premakniti razvoj občine v pravo smer. Prav zato podpiramo županskega kandidata Janeza Komidarja in njegov program, ki je razvojno usmerjen, pravičen in odprt za vse občane enako.

  Kandidati N.Si Nova Slovenija Krščanska ljudska stranka
za svetnike v občinskem svetu občine Loška dolina:

Jakob Levec,
Janja Mlakar,
Stanislav Sterle,
Janja Sterle,
Janez Komidar,
Franc Komidar,
Katja Virant,
Rudi Šebenik,
Petra Baraga Kočevar,
Boris Žagar,
Pavla Lavrič,
Janez Štefan Truden,
Stanislava Šraj,
Jože Bavec,
Pudob
ViševekNSi_6
Vrhnika
Podgora
Nadlesk
Klance
Kozarišče
Viševek
Lož
Dane
Lož
Podgora
Viševek
Šmarata
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 
Inspired by made your web.com