Menu Vsebina
Domov arrow Društvo EN-TRN
Društvo EN-TRN
 logo-entrn
 
 
 
 
 
Društvo EN-TRN
Podgora 4 
1386 Stari trg pri Ložu


Društvo EN-TRN je prostovoljno, samostojno in nepridobitno združenej, ki je bilo ustanovljeno 27. novembra 2004 z namenom širitve prepoznavnosti in promocije Loške doline, vzpodbujanja "civilne miselnosti" oziroma razvoja civilne družbe na področju Loške doline in Babnega Polja.

Člani društva ter naši simpatizerji se zavedamo, da je kakovost življenja in bivanja v Loški dolini in Babnem Polju v prvi meri odvisna od nas samih ter da le aktivno sodelovanje in soodločanje vsakega izmed nas zagotavlja razvoj in napredek okolja in kraja v katerem živimo.

Prizadevali si bomo vzpodbuditi in povezati posameznike v organizacijo, ki bo s svojim delovanjem in aktivnostmi ter ob sodelovanju in pomoči ostalih zainteresiranih subjektov na omenjenem prostoru, zmogla in pripomogla k vzpostaviti pogojev za kvalitetnejše življenje, razvoja turizma, gospodarstva, smotrne izrabljanja naravnih virov, urejenosti in podobi kraja kot takega ter nenazadnje spremljanja in reševanja tiste problematike, katero lokalna skupnost in država na omenjenem področju zapostavljata.

 
Osnovni podatki o društvu:
Društvo EN-TRN
Civilna pobuda za razvoj in promocijo Loške doline
Podgora 4
1386 Stari trg pri Ložu
e-naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Davčna številka:87232600
Matična številka:1184610
Številka transakcijskega računa:02028-0255387377
 
Predsednik društva: Peter Nelec

 
 
Inspired by made your web.com