Obvestila
Naslov društva

naslov društva na katerega lahko podate svoja mnenja, vprašanja, predloge....

srd.sneznik.kozarisce@gmail.com

Telovadba pod vodstvom Andreje Berlan

VABIMO VAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA TELOVADBI POD  VODSTVOM FIZIOTERAPEVTKE ANDREJE BERLAN.

NEDELJSKA URA BADMINTONA

V A B I L O  

ŠPORTNOREKREATIVNO DRUŠTVO SNEŽNIK - KOZARIŠČE

VABI SVOJE ČLANE NA

NEDELJSKO URO BADMINTONA

Domov arrow Odbojkarska liga
Odbojkarska liga

Steles&Veterani.jpgZa živahnost in dinamičnost te igre nas ob petkih zvečer poskrbi povprečno petnajst rednih članov telovadnici Osnovne šole Janeza Hribarja Stari trg, sem pa tja se nam priključijo še občasni člani in zvišajo številko udeležbe.

Vsak Slovenec se je v šoli na nek način srečal z posebno zvrstjo športne panoge: igro odbojke, katera ima v Sloveniji že 82-letno tradicijo. Tudi v našem društvu je velik interes po tovrstni rekreaciji, katero v lepih sončnih dneh prenesemo na travnato površino in pridejo z igro na svoj račun naše spretnosti, hitrost in sposobnost hitre reakcije, predvsem pa veselje do druženja.

TvOron3.jpgZa informacijo naj navedemo, da odbojka spada med najbolj razširjene športe na svetu. Od OI v Atlanti je bilo v Mednarodno odbojkarsko zvezo, po podatkih iz leta 2000, vključenih 213 držav; po ameriških virih pa je 800 milijonov registriranih tekmovalcev. Med rekreativce spadamo tudi mi in z pomembnejšimi tekmami nastopamo tudi na ravni Občinske odbojkarske lige mešanih ekip, katero vsakoletno organizira naše društvo.

 
© 2019 Domača stran Loška-dolina.Net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.