Menu Vsebina
Domov arrow Turizem arrow Predavanja arrow Delavnica - Spoznavanje samega sebe in poti odpuščanja
Delavnica - Spoznavanje samega sebe in poti odpuščanja
Zavod Rihtarjeva domačija vas vljudno vabi na enodnevno delavnico

Spoznavanje samega sebe in poti odpuščanja


Delavnica bo potekala v soboto, 19. marca 2016, od 10.00 do 17.00, v večnamenskem objektu Babno Polje (200 m desno od Rihtarjeve domačije).

Delavnico bosta vodili: dr. Romana KRESS, transpersonalna psihoterapevtka mag. Dušica GRGIČ, univ. dipl. psih.

Delavnica bo potekala v dveh sklopih: v prvem delu bomo spoznavali svoje psihološke vsebine, v drugem delu pa se bomo posvetili temi odpuščanja.

Spoznati sebe, pomeni pozabiti sebe.

V današnjem času hitenja in virtualnih aktivnosti je še posebej pomembno, da se znamo ustaviti in usmeriti pogled vase. V svojem notranjem svetu bomo našli čustva in misli, fantazije, telesne občutke, intuitivna zaznavanja in druge vsebine, ki tvorijo naš psihični svet. V raziskovanju se bomo posvetili temi odpuščanja. Koga zamera, jeza, maščevanje najbolj prizadenejo? Tistega, ki ta čustva goji, ali tistega, komur so namenjena? Prisluhnili bomo zgodbi, se srečali s primeri in – morda sebi ali komu drugemu – celo kaj odpustili?

Odpuščanje ne more spremeniti preteklosti, obogati pa lahko prihodnost.

Dr. Romana KRESS, dr. scient. pth., je akreditirana transpersonalna psihoterapevtka (EUROTAS, EAP) in supervizorka, dela pa na Notranjskem in v Ljubljani. Živo področje njenega zanimanja je človekova psihološka transformacija in negovanje vsega, kar k njej pripomore.

Mag. Dušica GRGIČ, univ. dipl. psih., specialistka študija duševnega zdravja v skupnosti. Teorijo izbire – realitetno terapijo uporablja pri svojem svetovalnem delu skupaj s še drugimi psihoterapevtskimi pristopi. Ukvarja se s svetovanjem, individualno in skupinsko supervizijo. Je raziskovalka poti osebnostnega in duhovnega razvoja.

 Za udeležbo na delavnici je predvidena minimalna kotizacija, ki znaša 25 EUR (za člane Zavoda Rihtarjeva domačija 20 EUR). Prispevek se plača ob prijavi po e-pošti na naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali na telefonsko številko 041 260 985. V kotizacijo je vključen tudi topli obrok.

 

Rok za prijave je četrtek, 17. marec 2016. Število mest udeležencev je omejeno.

Kotizacijo nakažite na:

Zavod Rihtarjeva domačija │Babno Polje 67 │ 1386 Stari trg pri Ložu

TRR: IBAN SI56 0201 0025 9598 932 (NLB d.d.)

Davčna: 37808486

BIC banke: LJBASI2X

SKLIC: SI 00 0192016

NAMEN: Ime in priimek

ZNESEK: 25 EUR, za člane ZRD 20 EUR
 
Inspired by made your web.com