Menu Vsebina
Domov arrow Obrh 2006
Advertisement
 
Projekt OBRH - info

LOŠKA DOLINA je poznana po Gradu Snežnik, polharski tradiciji in ostrnicah.

obrhkozarisce1.jpg

Sama dolina pa v sebi skriva druge lepote in vredne stvari (t.i. vrednote), ki pa so zaradi svoje nenehne prisotnosti domačinom manj opazne, zaradi nepoudarjenosti pa so neopazne tudi veliki večini obiskovalcev.
V želji, da naredimo nekaj za skupno dobro, smo se skavti iz Loške doline odločili, da za Dan Zemlje – 22. aprila 2006 zaklučimo poseben projekt. Namen projekta je obvestiti javnost o naših vodnih in obvodnih posebnostih, ki so pomembne z vidika naravovarstva, kulture in turizma.

 

Projekt vsebuje štiri sklope in sicer:
1) Postavitev informacijskih tabel. Na tablah so s slikami predstavljene nekatere zanimivosti in vrednote, ki se nahajajo vzdolž struge Obrha. Več…


2) Obveščanje javnosti. Organizirana razstava na temo potoka Obrha različnih lokalnih fotografov in umetnikov. Začetek razstave 21.4.2006 v knjižnici Maričke Žnidaršič v OŠ Stari trg. Predstavitev projekta oz. Obrha na radiu (94) in Tv (lokalna tv – interni kanal). Več…


3) Organizacija čistilne akcije. K čistilni akciji po bregovih potoka so vabljena vsa društva iz bližnje okolice. Hkrati je to prilika za meddruštveno sodelovanje, ki omogoča zanimivo druženje, povezovanje različnih generacij in odpiranje navzven. Predviden datum čistilne akcije je 1. april.


4) Postavitev internetne strani omenjeno temo, ki pa jo pravkar berete – lepo od vas!! Če vam lahko pomagamo, nas kontaktirajte.

Sodelujoči

 potocnica.jpg

 

 

 

 

 

 

belimalen.jpg

Karta OBRH

karta-obrh1.jpg

 

 

 

 

 
Inspired by made your web.com