Obvestila GZLD
Domov arrow Domov GZ
 intervencije1.jpg  pozarna_ogrozenost1.jpg

 

112.gifposta.gif 


Domov GZ
OBISK OTROK IZ VVZ STARI TRG

Obiskali so nas bodoči gasilci in gasilke - OBISK OTROK IZ VVZ STARI TRG

Danes 22.1.08 smo gasilci iz Starega trga dobili obisk iz Vzgojno varstvenega zavoda Stari trg. V vrtcu so se pred kratkim učili o vodi, ker pa gasilci uporabljamo vodo so se odločili,da spoznajo tudi delo gasilcev in njihovo opremo.

Preberite več...
 
Razlitje kisline v Kovinoplastiki Lož d.d.

KPL-RK02.JPGV soboto 19.1.2008 okoli sedme ure zjutraj, je prišlo v prostorih čistilne naprave profitnega centra Inox, do razlitja cca. 1,5 m3 koncentrirane solne kisline.

Preberite več...
 
Regijsko tekmovanje Bloke 2007

V soboto 13.10.2007 je potekalo regijsko gasilsko tekmovanje  v Novi vasi.  Udeležilo se je 62 ekip, ki so nastopale v desetih kategorijah.

Rezultati

 
Testiranje Gasilskih sodnikov Notranjske regije

slika1.jpgV soboto 12.5.07 smo v Starem trgu izvedli testiranje gasilskih sodnikov iz Notranjske regije.
Testiranja se nas je udeležilo 51 od skupno 71 sodnikov. Samo testiranje z praktičnim prikazom smo izvedli v osnovni šoli in na igrišču. Za praktični del so poskrbele ekipe gasilcev iz Starega trga in Iga vasi, ter mladinske ekipe prav tako iz teh dveh društev.

Preberite več...
 
Nadeljevalni tečaj za gasilca

Končan je nadeljevalni tečaj za gasilca. Tečaj je potekal v okviru GZ Loška dolina od 10.2.2007. Sodelovalo je 32 slušateljev in 9 predavateljev. Za zakjuček tečaja 22.4.07  je bila vaja "Travniški požar po pobočju Ulake". Vsem udeležencem se GZLD iskreno zahvaljuje.

Nekaj utrinkov z vaje si lahko ogledate v foto galeriji.

Preberite več...
 
79. občni zbor PGD Iga vas

pgd_iga vas-slika2.jpgNa letošnjem 79. občnem zboru gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Iga vas se je zbralo rekordno število gasilk in gasilcev. Sejna soba na Gobovcu je, ko se je skozi vhodna vrata v prostor prebil še zadnji gasilec, dobesedno pokala po šivih. Tako kot se za gasilce spodobi, smo starejšim članom in veteranom našega društva vljudno odstopili prostor v ospredju, operativci pa smo zasedli prostor v ozadju.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 11 - 19 od 19
© 2019 Domača stran Loška-dolina.Net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.