Obvestila
Naslov društva

naslov društva na katerega lahko podate svoja mnenja, vprašanja, predloge....

srd.sneznik.kozarisce@gmail.com

Telovadba pod vodstvom Andreje Berlan

VABIMO VAS, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA TELOVADBI POD  VODSTVOM FIZIOTERAPEVTKE ANDREJE BERLAN.

NEDELJSKA URA BADMINTONA

V A B I L O  

ŠPORTNOREKREATIVNO DRUŠTVO SNEŽNIK - KOZARIŠČE

VABI SVOJE ČLANE NA

NEDELJSKO URO BADMINTONA

Domov arrow Društveni pohodi
Društveni pohodi
Pohodi

Pohod čez drn in strn

DSC00710.JPGEna naših prijetnejših aktivnost v sozvočju z našo prelepo naravo, ki se je zelo dobro “prijela”, je nedvomno tudi prvomajski pohod po bolj in tudi manj znanih poteh pa tudi brezpotjih Snežniških gozdov, ki nas na koncu pripeljejo do kakega vikenda ali druge primerne lokacije, kjer se pred povratkom domov po zopet neki novi trasi okrepčamo s čajem in klobaso, pa še s kako drugo dobroto.

Preberite več...
 
ŠRD Snežnik na Krnu

ŠRD Snežnik-Kozarišče osvojil Krn - 2005

Bližal se je podaljšan vikend, za mnoge dela prosti trije dnevi, katerim je botroval petkov praznik, 15. avgust, tako je sledila sobota in praznična nedelja, vse kot nalašč za maksimalen izkoristek morebitnega prostega časa.

Člani našega športno rekreativnega društva smo ga preživeli aktivno, predvsem pa športno. Odpravili smo se na Krn. Kljub letošnji trajajoči vročini in številnim sončnim dnem pa nam naša dolgo načrtovana odprava v visokogorje sprva zaradi poslabšanja vremena in slabe gorske napovedi skorajda ni uspela. Zavedali smo se, da je razmere v gorah jemati resno, zato raje nismo tvegali.

Preberite več...
 
ZIMSKI (ALI SPOMLADANSKI?) POHOD NA SLIVNICO USPEL

V nedeljo, 18.03.2007 nam je končno uspel zimski (samo po koledarju) pohod na Slivnico, katerega smo iz 2. januarja prestavili zaradi neugodnih vremenskih razmer.

Lahko bi rekli, da nas je na vrh Slivnice k materi Uršuli popeljalo prijetno spomladansko vreme. Poleg radoživega ptičjega petja smo lahko ob poti uživali ob pogledu na prvo spomladansko cvetje ter pogled na Cerkniško jezero in okoliške vasi.

Seveda, pa se nam je najbolj prilegel na vrhu Slivnice čaj iz "ta pravih šalc", za aromo pa smo pohodniki poskrbeli sami.

Nedeljsko dopoldne je minilo ob prijetnem druženju in ugotavljanju, ali bo res v naslednjih dneh spomladansko vreme zamenjala mrzla zima. Izkazalo se je, da se tokrat vremenoslovci niso zmotili...

Se vidimo na naslednjem , tradicionalnem pohodu čez "drn in strn" v začetku maja.         

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 7 od 8
© 2019 Domača stran Loška-dolina.Net
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.